خطبه رهبر انقلاب در جمعه نصر از نظر جامعیت و نگرش جهادی در قله بود

حجت الاسلام والمسلمین صدیقی در خطبه اول نماز جمعه این هفته تهران با بیان اینکه خطبه رهبر انقلاب در نماز جمعه نصر از نظر اثرگذاری، جامعیت و نگرش جهادی و اسلامی در قله بود، گفت: ایشان در نهایت صلابت، اقتدار، آرامش این نماز را برپا کردند و خود برای سید مقاومت اعلان عزا کرده و در این مجلس از اول حضور پیدا کردند تا به همه روحیه دهند و محور مقاومت را برای رساندن پیام به ابدیت آماده کنند.

به گزارش ایکنا، حجت الاسلام والمسلمین کاظم صدیقی، خطیب جمعه تهران در خطبه اول نماز جمعه 20 مهرماه امروز پایتخت که در دانشگاه تهران برگزار شد، با دعوت خویشتن و نمازگزاران به در پیش گرفتن تقوای الهی گفت: تقوا، دژ و سنگر، حفاظ، آبرو، نور، رهیافتگی است و تقوا با ترمز عقل و دین زندگی کردن است. فرد بی تقوا هر کاری که دلش می خواهد انجام می دهد و هر حرفی را می زند و هر درامدی را قبول می کند چون هیچ ملاحظه خدا و عالم ابد را نمی کند اما انسان با تقوا هر ذکر، کار و هر ترک کاری که انجام می دهد خدا را ملاحظه می کند «من‏ کان‏ لله‏ کان الله له». هر کسی برای خدا باشد، خدا نیز برای او است.

حجت الاسلام صدیقی با بیان اینکه خطبه اول فرصتی است تا در ارتباط با جمعه نصر و خطبه تاریخی رهبر حکیم، فرازنه و ذوب شده در ذات متعال و دلداده به امام زمان(عج) و عاشق مردم خود و امت اسلامی نکاتی را بیان کنم، گفت: مسئله تبلیغ یا به تعبیر رهبر عظیم الشان همان جهاد تبیین از مهمترین عرصه های جهاد مبارزه است که تمام انبیاء از این سنگر حرکت خود را آغاز کردند و بلندگوی خدا بودند و پیام خدا را به دل ها رساندند. مسئله غدیر را خداوند در قرآن به پیامبر(ص) در بستر تبلیغ واجب کرد « بَلِّغْ ما أُنْزلَ إِلَیْکَ مِنْ رَبّکَ ».

وی ادامه داد: اما مبلغ چه خطیب جمعه باشد و چه معلم و استاد دانشگاه و چه آموزنده قرآن باشد و یا تحلیلگر مسائل اجتماعی و سیاسی عرصه انقلاب باشد و چه روانشناس باشد، همه پیام رسان هستند. در قرآن کریم یکی از ویژگی های حضرت محمد(ص) این بود که پیامبر(ص) هر آنچه به دیگران می گفت در وجود خود یافته بود « آمَنَ الرَّسُولُ بمَا أُنْزلَ إِلَیْهِ مِنْ رَبِّهِ » پدری که به بچه اش می گوید دروغ نگو اگر دروغ بگوید، بچه اش درست نمی شود. فردی که غیبت را قبیح نمی داند و به دیگران بگوید غیبت نکنید اما خود به دنبال این و آن غیبت کند، اگر توصیه هم کنند، تأثیر آنچنانی ندارد، چون کلام از دل برآید لاجرم بر دل نشیند.

امام جمعه موقت تهران گفت: یک پیام رسان و مجاهد در جبهه جهاد تبیین و مربی و مذکی و منجی باید به یقین رسیده باشد و از علایم یقین نترس بودن، شجاعت و حماسی زندگی کردن است. لذا وقتی آیات سوره مبارکه برائت نازل شد ابتدا نبی مکرم اسلام(ص) تبلیغ این آیات را به یکی از صحابه دادند اما جبرئیل از جانب حضرت حق آمدند و گفتند این آیات را کسی تبلیغ نمی کند مگر خودت یا کسی که از وجود توست که حضرت علی(ع) برای تبلیغ این آیات انتخاب شدند که در نهایت اقتدار پیام الهی را رساندند و قرآن کریم می فرماید « الَّذینَ یُبَلِّغُونَ رِسَالَاتِ اللَّهِ وَیَخْشَوْنَهُ وَلَا یَخْشَوْنَ أَحَدًا إِلَّا اللَّهَ ؛ کسانی که رسالت خدا را تبلیغ می کنند و خشیت الهی را دارند» چون اینها خداوند را شناخته اند که عزت، حیات، ممات، گشایش و تمام موارد به دست خداست اگر او را شناخته باشید از کسی حساب نمی برید.

وی به تفاوت خشیت و ترس اشاره و تصریح کرد: خشیت یعنی فرد در مقابل کسی حساب باز نمی کند لذا با ترس متفاوت است. مقام معظم رهبری در جمعه نصر در شرایطی در مصلا حضور پیدا کردند که شرایط نگرانی و تهدید بود بعد از شهادت یک علمدار و افتادن یک علم و داغ دار شدن امتی مجاهد، مقاوم و به پا خواسته در مقابل استکبار با رفتن این علمدار برخی روحیه شان را باخته بودند و برخی متزلزل شده بودند و در جبهه مستقیم مقاومت مردم قهرمان و نستوه و اسطوره غزه و قهرمانان بی بدیل لبنان کسی را از دست دادند که او چراغ، مشعل، قهرمان و در مدیریت بدون بدل و جایگزین و مثل اعلای ایمان به خدا و پیامبر(ص) و اهل بیت(ع) و ولایت فقیه بود. او انسان والا از نظر خصوصیات ذاتی بود و او نگین و تاج و خار چشم دشمن و دلگرمی جبهه جهاد بود.

خطیب جمعه تهران بیان کرد: هنگامی چنین شخصیتی از جامعه ای گرفته می شود آن جامعه مبتلا به اضطراب و تردید و آینده مبهم می شود. از طرفی این وضعیت روحی و روانی با تبلیغات و جنگ روانی دشمن، نیاز به ترمیم، تقویت و تبیین و هدایت و ارشاد داشت. از سوی دیگر شرایط، شرایط تهدید بود . این گروه تبهکار و بی همه چیز و بی حیثیت رعایت هیچ چیزی را نه عقلا و نه وجدانا و نه از نظر قوانین بین المللی هیچ حد و مرزی را نمی شناسد و در کشور ما میهمان عزیزمان را کشت و احتمال حمله چنین جرثومه ای بود.

حجت الاسلام صدیقی گفت: در شرایط تهدید که سید مقاومت به شهادت رسیده و بمب های دو تنی بر ساختمان ها ریخته شده است و ویرانی های بی سابقه ای را برای بشریت قرار داده است و در چنین موقعیتی یک انسان به معنای واقعی کلمه و یک عنصر یقین، یک پدیده قابل ارائه و الگو برای انسان ها و وارث همه خوبی های پیامبر(ص) و ائمه اطهار(ع) و یادگاری از امام راحل، در این شرایط با توجه به اینکه داغ سید بزرگوار واین پرچم دار و قهرمان و مجاهد به این رهبر کارآزموده سنگین ترین داغی بود که در این سال ها بر قلب او نشست و مکرر در صحبت های ایشان دیدیم که خود را عزادار معرفی کردند، با این داغ سنگین و فراغ جانسوزی که برای ایشان پیش آمد و در این شرایط تهدید و در این اوضاع به هم ریخته عالم و منطقه، هیچ یک از کارهای تکلیفی خود را ترک نکرد و فردایش با نخبگان جلسه داشت نه در زیرزمین و پناهگاه بلکه در حسینیه یعنی هیچ حسابی بر روی این تهدید ایجاد نکردیم.

وی ادامه داد: سپس جمعه نصر را برگزار کردیم؛ هرجا پرچم مقاومتی در دست گرفته شده و به اهتزاز درآمده تحت نظر فرمانده ما آیت الله العظمی خامنه ای است. ایشان در نهایت صلابت، اقتدار، آرامش این نماز را برپا کردند و خود اعلان عزا برای سید مقاومت کردند و خود در این مجلس از اول حضور پیدا کردند تا به آنها روحیه دهند و آنها را برای رساندن پیام به ابدیت آماده کنند. ایشان خود از اول در جلسه حضور پیدا می کنند و نماز اقامه می کنند و خطبه ها می گویند.

امام جمعه موقت تهران گفت: این خطبه از نظر اثرگذاری، جامعیت و نگرش جهادی و اسلامی در قله ها بود و الحق این خطبه ها کانه از زبان جدش علی سخن می گوید آنچنان کلمه سنجیده و ارتباطات حساب شده بود. یک خطبه زیبایی که انسان داغدار عزادار نباید بتواند چنان حماسه سخنوری را خلق کند و برای جهانیان اعجاب انگیز باشد.

وی به چند جمله از خطبه های جمعه نصر اشاره و تصریح کرد: مقام معظم رهبری در تجلیلی که از سید مقاومت کردند، تعبیرات بی نظیر یا کم نظیری را بیان فرمودند؛ برادرم، مایه امیدم، قهرمان، گوهر درخشان لبنان. این نهایت اشرافی بود که رهبر انقلاب نسبت به این پرچمدار داشتند. پیام ایشان به مردم لبنان این بود که ما هم عزاداریم اما عزاداری ما اقتدارآفرین است و زانوی غم بغل کردن نیست ما مرد میدانیم و از این خون ها بهره می گیریم. این خون ها باید تجدید حیات باشد و هرجه هدف بالاتر باشد قربانی وزین تر میطلبد. لذا از این نباید به عنوان تهدید بهره برداری کرد بلکه فرصتی برای زوال این نظام پوشالی است.

حجت الاسلام صدیقی بیان کرد: ایشان در جای دیگر خطبه نصر فرمودند آنچه به دست رزمندگان و حرکت درخشان نیروهای مسلح، انجام شد، کمترین مجازاتی بود که در برابر جنایت این باند تبهکار انجام شد و هنوز نیز فرصت باقی است و ممکن است بار دیگر این حمله انجام شود.

خبر در حال تکمیل است.

انتهای پیام

نظرات

captcha